MB Sound Studio
 
MBSOUnd doet voor geluid, wat focus doet in beeld
 
MB Sound Studio is ontworpen met het oog op de audio postproductie van tv programma’s, documentaires, bedrijfsfilms, etc. Natuurlijk kun je bij MB Sound ook terecht voor bijvoorbeeld: inspreken van een radiospot, het afmixen van muziek en  andere multimedia toepassingen.
Er is veel tijd genomen voor het akoestische ontwerp van de studio. Dit zorgt voor een optimale weergave van de mix. Samen met het lichtontwerp is het een prettige en sfeervolle werkplek.
MB Sound Studio is onderdeel van MB Sound Engineering. Gelegen aan de rand van Hilversum is de studio goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer.

© MB Sound Engineering 2015

MB Sound Studio levert een kwaliteitsproduct voor een concurrerende prijs. Het basistarief is €70,- per uur, dit is inclusief technicus. Neem contact voor beschikbaarheid of een vrijblijvende offerte.

MB Sound Studio is nu ook helemaal klaar voor de nieuwe EBU R128 broadcastnorm. Een korte uitleg over deze nieuwe norm. Simpelweg is er een nieuwe manier ontwikkeld om de gemiddelde luidheid te meten in plaats van de piekmeting waar we voorheen van afhankelijk waren. De oude methode zorgde voor een strijd om de ‘hardste’ mix te maken binnen de pieknorm. De nieuwe norm zorgt ervoor dat alles voor het menselijk gehoor in luidheid gelijkgetrokken wordt. Ook krijgen we als geluidstechnici meer vrijheid en is het bijvoorbeeld makkelijker om bepaalde dynamische accenten te maken. Contact_%26_Route.htmlhttp://tech.ebu.ch/loudnessshapeimage_9_link_0shapeimage_9_link_1